ABC Web - Domeinnamen, Hosting, Consultancy
Nederlands | Engels
Reseller hosting is de ideale oplossing voor webdevelopment bedrijven die onder eigen vlag hosting oplossingen wensen aan te bieden aan hun klanten. Wij voorzien u van de hardware en software infrastructuur, u helpt uw klanten bij de meest voorkomende vragen zoals het instellen van een e-mail account en het opzetten van een database. U verhoogt eenvoudig uw omzet zonder de hoge investeringen.

Heeft u zeer specifieke wensen naar extra functionaliteit toe, dan kan een gehoste server de oplossing bieden. U kan ook klein starten en later eenvoudig doorgroeien. Geen onnodige kosten en toch steeds de hoogste kwaliteit.

De keuze tussen Linux of Windows reseller webhosting baseert u best op de technieken die u zal gebruiken in uw websites. Een website gemaakt met onder andere PHP en/of MySQL zal het beste presteren op een Linux reseller webhosting pakket. Een website ontwikkeld in ASP.NET kan dan weer enkel werken op een Windows reseller webhosting pakket. Mocht u nog twijfelen wat voor u de beste keuze is, neem dan zeker contact op voor een correct advies!

  Linux reseller hosting Windows reseller hosting
Dagelijkse back-up ja ja
Uitbreiding mogelijk ja ja
Virusbescherming en SPAM filter ja ja
.NET 3.5 en 4.5 nee ja
MS SQL 2012 nee ja
PHP 7 ja ja
MySQL 5 ja ja
Access database nee ja
FTP ja ja
Webmail ja ja
Statistieken ja ja
99,97% uptime garantie ja ja