ABC Web - Domeinnamen, Hosting, Consultancy
Nederlands | Engels
VMware virtualized ABC Web BV heeft als VMware partner een robuuste en betrouwbare omgeving opgezet voor alle gedeelde diensten. Met de VMware vCloud technologie als ruggengraat worden deze diensten, zoals virtuele dedicated servers, aangeboden vanaf een modern cloud platform. Dit wil zeggen dat alle rekencapaciteit en geheugen verdeeld ligt over verschillende machines. Indien een van deze machines een fout geeft, nemen de andere de diensten over.

Een bijkomend voordeel is dat ook de snelheid van al deze diensten er flink op vooruit gaat. Uw server werkt sneller ten opzichte van andere virtuele server oplossingen. Deze snelheid vertaalt zich naar bijvoorbeeld een betere reputatie onder uw bezoekers, daar vele studies bewezen hebben dat de snelheid van een website de eerste factor is die een potentiële klant opmerkt.

En ABC Web BV laat deze uitleg niet zonder gevolg. U kan kiezen voor een SLA garantie, waarbij er een maandelijkse beschikbaarheid wordt gegarandeerd en indien nodig krijgt u een financiële vergoeding mocht deze beschikbaarheid toch niet behaald worden. Meer informatie vindt u terug in onze SLA overeenkomst.