ABC Web - Domeinnamen, Hosting, Consultancy
Nederlands | Engels
Al onze diensten worden op verschillende niveaus beveiligd tegen virussen en niet toegelaten toegang. Reeds op het netwerk niveau worden verdachte patronen opgemerkt en geblokkeerd, nog voor deze uw server bereiken. Daarnaast worden beveiligingsupdates en software updates regelmatig geïnstalleerd om bekende problemen in software op te lossen.

Aan de hand van op voorhand aangekondigde onderhoudsvensters kan uw server bijgewerkt worden. Indien uw server tijdelijk onbeschikbaar zou zijn hierdoor, bijvoorbeeld om het besturingssysteem te herstarten, wordt u ruim op voorhand verwittigd. Daarbij worden de onderhoudsvensters 's avonds en indien mogelijk in de weekenden gepland, om u zo min mogelijk te hinderen.

Geautomatiseerde backups, firewalls zowel intern als op de toegangsnodes, logisch gescheiden netwerk verkeer en uitgebreide virus en malware scanners voorzien in een optimale omgeving voor uw bedrijfskritische data. Zowel van potentiële indringers van buitenaf, als van andere klanten in de cloud.